Kun haluat markkinoida..

Nettisivut yritykselle!

Hei yritys! Tarvitsetko toimivat nettisivut? Photopalvelu tarjoaa auttavan kätensä. Teemme nykyaikaisia ja tyylikkäitä nettisivuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Täytä alta löytyvä kysely ja kerro suuntaviivat projektillesi. Lue myös tämä: mitä Photopalvelun nettisivupaketti sisältää ja miten projekti toteutetaan.

Mitä Photopalvelun nettisivupaketti sisältää?

Miten projekti toteutetaan?

Voit halutessasi täyttää yltä löytyvän lomakkeen ja kertoa siinä tarvittavia tietoja. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia. Yhteydenottosi jälkeen keskustelemme tarkemmin toiveistasi ja suunnitelmistasi.

Saat tarjouksen joka sisältää selostuksen sovituista töistä, hinnan sekä toteutuksen aikataulun. Hinta koostuu sivuston rakentamisesta sekä kuukausi-/vuosimaksusta joka kattaa pakolliset kulut ja mahdolliset sovitut säännölliset työt. 20% hinnasta laskutetaan tarjouksen hyväksymisen jälkeen, ja loput sivuston julkaisun jälkeen. Jos asiakas peruu projektin kesken toteutuksen, 20% ennakkomaksua ei palauteta. Tehdystä työstä laskutetaan lisäksi kohtuullinen korvaus.

Sivusto rakennetaan WordPress alustalle, joka on maailman käytetyin alusta nettisivuille. Käytämme kotimaisen yrityksen nopeita palvelimia, ja ne sijaitsevat Suomessa. Projekti toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Mitä tarkemmin osaat kertoa toiveistasi ulkoasun tai sisällön suhteen, sitä joutuisammin saat sivuston hyötykäyttöön. Sivuille tulevan teksti- ja kuvamateriaalin toimittaminen nopeasti vauhdittaa projektia.

Sivuston julkaisemisen jälkeen saat apua tarvitsemiisi asioihin sivuston kanssa. Lopputuloksen hyväksymisen jälkeen tehtävät muutokset ja lisäykset tehdään tuntitöinä voimassaolevan hinnaston mukaan.

Toimivat, siistit ja selkeät nettisivut; yrityksen tärkein linkki asiakkaaseen!

Nettisivu on tämän päivän käyntikortti, kauppa, varauskalenteri tai mitä tahansa yrityksen tarpeisiin sopivaa. Internetsivusta on tullut itsestäänselvyys palvelujaan tai tuotteitaan tarjoaville tahoille. Yritys ilman nettisivua menettää monta pontentiaalista asiakasta, jotka etsivät internetin hakukoneilla tarvitsemiaan palveluita. Photopalvelu päivittää sivustosi ajantasalle tai rakentaa kokonaan uudet, toimivat, selkeät ja modernit nettisivut. Hakukoneoptimointi on välttämättömyys, jos yrityksesi haluaa näkyä ja löytyä. Kun haluat markkinoida palveluitasi verkossa, me autamme sinua. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää lomakkeen joka auttaa sinua pohtimaan nettisivuprojektillesi suuntaviivoja. Voit samalla ilmoittaa mitä muista palveluistamme haluaisit hyödyntää.

Yrityksen nettisivut eri laitteille skaalautuneina.
Kuva: Nick_H | Pixabay

Huomattava osa netin käytöstä tapahtuu matkapuhelimella

Näkyykö yrityksesi nettisivu kännykällä siististi ja helppokäyttöisesti? 2020 -luvulla nettisivusto toimii usein yritysten ensisijaisena linkkinä asiakkaisiin ja suuri osa internetin käytöstä tapahtuu nykyään matkapuhelimella. Niinpä kännykän näytölle skaalautuvat, responsiiviset sivustot, ovat välttämättömyys yritykselle, joka haluaa nettisivunsa kertovan yrityksen olevan ajantasalla ja menestyvän. Photopalvelu auttaa yrityksiä saamaan palvelunsa esille selkeässä muodossa, riippumatta siitä onko käyttäjä kotikoneen ääressä vai menossa mobiililaite kädessään.

Kannettava tietokone, vihko ja kahvikuppi pöydällä nettisivujen suunnittelua varten

Verkkosivusto, verkkokauppa, hakukoneoptimointi.

Toteutamme selkeitä, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä internetsivustoja asiakkaan tarpeet ja näkemykset huomioiden. Kysy tarjousta myös verkkokaupan tai muiden sähköisten asiointipalveluiden rakentamisesta. Hakukoneoptimointi on välttämätömyys, jos haluat löytyä netin hakukoneilla. Autamme yritystäsi nousemaan kohti hakukonetulosten kärkeä! Teemme sivustolle aina perus-hakukoneoptimoinnin. Jos haluat sivustosi ponnistelevan kohti Googlen etusivua ja kilpailevan kärkisijoista tärkeimmillä avainsanoilla, vaatii se useamman kuukauden seurantaa ja optimointia.

Kun sanat ei riitä.. haluat myydä.. haluat luoda mielikuvia.. haluat kurkottaa korkealle.. haluat markkinoida.. mikään ei tunnu riittävän.. Photopalvelu

Ota yhteyttä ja tilaa ammattimaiset kuvauspalvelut ja toimivat internetsivut!