Kun haluat myydä..

Asuntokuvaus huolellisesti toteutettuna tehostaa myyntiä

Miltä kuulostaa asunnon myynti-ilmoitus pelkillä sanoilla? Entä miltä se näyttää ammattimaisilla valokuvilla? Olemme samaa mieltä, asunnon myynti vaatii sanojen lisäksi huolellisesti toteutetut ja kiinnostavat valokuvat. Asunnon valokuvaus hyvin suunniteltuna ja toteutettuna tehostaa myyntiä huomattavasti ja voi lyhentää myyntiaikaa jopa kuukausilla. Laadukkaat asuntokuvat syntyvät raikkaista ideoista, oikeista kuvakulmista ja hyvillä työvälineillä. Tarjontaamme sisältyy asuntokuvaus/kiinteistökuvaus, ilmakuvaus ja virtuaaliesittelyt. Toimialueenamme on Pohjois-Pohjanmaalla Oulu, Oulainen, Kalajoki ja niiden lähiseudut, sekä Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi ja koko Uusimaa. Voit kysyä meiltä valokuvauspalveluja myös muualle Suomeen. Katso alta esimerkkejä ottamistamme kiinteistökuvista ja lue mitä asioita taitava asuntojen valokuvaaja huomioi kiinteistöjä kuvatessaan.

Ammattimainen asuntojen valokuvaus Photopalvelulta

Ammattimainen asuntojen valokuvaaja käyttää hyviä työkaluja sekä hieman aikaa kuvauksen suunnitteluun. Photopalvelun ammattilaiset huomioivat esimerkiksi seuraavat asiat asuntoja kuvatessaan.

Asunnon siisteys ja järjestys

Hyvässä asuntokuvassa lattioilla ja pöydillä ei ole ylimääräisiä tavaroita ja huonekalut on järkevästi sijoiteltu. Näin huomiota ei vie epäolennaiset asiat vaan kiinteistö näyttäytyy parhaimmillaan.

Valaistus ja valotus

Valaistuksella voidaan vaikuttaa suuresti tunnelmaan jonka kuva välittää ja tehdä kiinteistöstä houkuttelevampi. Esimerkiksi sen suunnitteleminen mitkä asunnon valot ovat päällä ja mihin ne ovat suunnattuna kun asuntoa kuvataan, vaikuttaa paljon lopputulokseen. Hyvä kiinteistökuva on myös valotettu oikein, jotta kuva on selkeä ja käyttökelpoinen.

Kuvakulma ja rajaus

Mistä kuvakulmasta talo, asunto tai liikekiinteistö näyttää edustavimmalta? Mistä nurkasta kukin huone kannattaa kuvata? Näihin valintoihin vaikuttaa kunkin kohteen yksilöllinen sijainti, pohjaratkaisu ja huoneissa olevat huonekalut. Onnistunut kuvakulma ja rajaus vaatii hetken suunnittelua.

Kuvien valikoiminen ja käsittely

Kuvia otetaan aina enemmän kuin lopulta tarvitaan, joten ennen kuvien käsittelyä valitaan vain ne kuvat jotka ovat tarpeen antamaan hyvän käsityksen kohteesta ja houkuttelemaan mahdollisia asiakkaita kontaktiin myyjän kanssa. Taitavalla jälkikäsittelyllä valokuva viimeistellään jotta kohde näyttää realistiselta ja houkuttelevalta.

Photopalvelun valokuvaajat huomioivat työssään nämä, ja monta muuta asiaa, jotta saat käyttöösi laadukkaat ja asiakkaiden mielenkiinnon herättävät kiinteistökuvat. Ota yhteyttä! Tarjoamme valokuvauspalvelujamme Pohjois-Pohjanmaalla Kokkolasta Ouluun sekä Helsingin seudulla Nurmijärveltä käsin.

Kun sanat ei riitä.. haluat myydä.. haluat luoda mielikuvia.. haluat kurkottaa korkealle.. haluat markkinoida.. mikään ei tunnu riittävän.. Photopalvelu

Ota yhteyttä ja tilaa ammattimaiset kuvauspalvelut ja toimivat internetsivut!