Ammattimainen asuntokuvaus tehostaa myyntiä

Asuntokuvaus ammattilaisen toteuttamana on kannattava sijoitus. Photopalvelun tarjoaa laatukuvat asunnoista, kiinteistöistä ja tonteista

Miltä kuulostaa asunnon myynti-ilmoitus pelkillä sanoilla?

Entä miltä se näyttää ammattimaisilla valokuvilla? Olemme samaa mieltä, asunnon myynti vaatii sanojen lisäksi huolellisesti toteutetut ja kiinnostavat valokuvat. Asunnon valokuvaus hyvin suunniteltuna ja toteutettuna tehostaa myyntiä huomattavasti ja voi lyhentää myyntiaikaa jopa kuukausilla. Laadukkaat asuntokuvat syntyvät raikkaista ideoista, oikeista kuvakulmista ja hyvillä työvälineillä.

Ammattimainen asuntojen valokuvaus Photopalvelulta

Käytämme ammattilaisen työkaluja sekä hieman aikaa kuvauksen suunnitteluun.
Huomioimme kuvatessamme esimerkiksi seuraavat asiat

Asunnon siisteys ja järjestys

Hyvässä asuntokuvassa lattioilla ja pöydillä ei ole ylimääräisiä tavaroita ja huonekalut on järkevästi sijoiteltu. Näin huomiota ei vie epäolennaiset asiat vaan kiinteistö näyttäytyy parhaimmillaan.

Valaistus ja valotus

Valaistuksella voidaan vaikuttaa suuresti tunnelmaan jonka kuva välittää ja tehdä kiinteistöstä houkuttelevampi. Esimerkiksi sen suunnitteleminen mitkä asunnon valot ovat päällä ja mihin ne ovat suunnattuna kun asuntoa kuvataan, vaikuttaa paljon lopputulokseen. Hyvä kiinteistökuva on myös valotettu oikein, jotta kuva on selkeä ja käyttökelpoinen.

Kuvakulma ja rajaus

Mistä kuvakulmasta talo, asunto tai liikekiinteistö näyttää edustavimmalta? Mistä nurkasta kukin huone kannattaa kuvata? Näihin valintoihin vaikuttaa kunkin kohteen yksilöllinen sijainti, pohjaratkaisu ja huoneissa olevat huonekalut. Onnistunut kuvakulma ja rajaus vaatii hetken suunnittelua.

Kuvien valikoiminen ja käsittely

Kuvia otetaan aina enemmän kuin lopulta tarvitaan, joten ennen kuvien käsittelyä valitaan vain ne kuvat jotka ovat tarpeen antamaan hyvän käsityksen kohteesta ja houkuttelemaan mahdollisia asiakkaita kontaktiin myyjän kanssa. Taitavalla jälkikäsittelyllä valokuva viimeistellään jotta kohde näyttää realistiselta ja houkuttelevalta.

Kurkota korkealle

Tehokasta kiinteistökauppaa ilmakuvien avulla.

Asuntoesittely kotisohvalla

3D-kuvaus ja virtuaaliesittely on tulevaisuuden tapa tutustua uuteen kotiin

Virtuaalinen sisustus

Sisusta tyhjä asunto digitaalisesti ja myy nopeammin
Ammattilaisen ottamia asuntokuvia