Kun haluat luoda mielikuvia..

Asunnon 3D-kuvaus ja virtuaaliesittely on tulevaisuuden tapa tutustua uuteen kotiin

Asuntoesittely mukavasti lempisohvallasi, kädessäsi kuppi höyryävän kuumaa kahvia? 3D- mallinnoksen avulla kiinteistöjen virtuaaliesittelyt ovat sinunkin saatavillasi. 3D-mallin tekemiseen käytetään erikoiskameraa, jolla sisätilat ensin kuvataan. Kuvat syötetään sovellukseen jolla kiinteistöstä luodaan kolmiulotteinen virtuaalimalli. Liikkuminen asunnon sisällä on helppoa ja on käytettävissä vuorokauden jokaisena tuntina. Voit pyöritellä mallia tietokoneesi tai mobiililaitteesi näytöllä, tarkastella asunnon pohjaratkaisua tai sukeltaa sisään asuntoon ja tutkia sitä aivan kuin olisit itse paikanpäällä. Kokeile alla olevaa esittelyä niin huomaat, miten helppoa uuteen kotiin tutustuminen voi olla. Asuntoesittelyn uusi aikakausi on alkanut, tuletko mukaan? 

Miten sinä myyjänä hyödyt virtuaaliesittelystä?

Asunnon virtuaaliesittely vaikuttaa myönteisesti myyntihintaan ja lyhentää myyntiaikoja. Voit laajentaa asiakaskuntaasi. Välimatka ei ole ongelma, koska kohteeseen voi tutustua perusteellisemmin 3D -mallinnuksen avulla. Asiakkaat voivat etukäteen vierailla kotoa käsin useammassa kohteessa lyhyemmässä ajassa. He tekevät päätöksensä nopeammin koska ovat jo ehtineet tutustua asuntoon etukäteen 3D-mallin avulla.

Kun sanat ei riitä.. haluat myydä.. haluat luoda mielikuvia.. haluat kurkottaa korkealle.. haluat markkinoida.. mikään ei tunnu riittävän.. Photopalvelu

Ota yhteyttä ja tilaa ammattimaiset kuvauspalvelut ja toimivat internetsivut!