Verkkosivut yritykselle

Toimivat, siistit ja selkeät verkkosivut; yrityksen tärkein linkki asiakkaaseen!

Etsitkö tekijää uuden yrityksesi verkkosivustolle?

Tulit oikeaan paikkaan! Palveluni keskittyy auttamaan aloittavia yrittäjiä, sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka tarvitsevat apua verkkosivuston kanssa. Voin suunnitella yrityksellesi strategisen sivuston joka tähtää asiakkaiden löytämiseen ja palvelemiseen.

Käyntikortti

Nettisivu joka esittelee yrityksesi
650 alkaen, alv 0%
 • Domain, webhotelli ja ylläpito 150€/v
 • Nykyaikainen ja responsiivinen sivusto
 • Kevyt hakukoneoptimointi
 • Muutamasta sivusta koostuva yritysesittely

Yrityspaketti

Strateginen sivusto PK-yrityksille
1250 alkaen, alv 0%
 • Domain, webhotelli ja ylläpito 200€/v
 • Nykyaikainen ja responsiivinen sivusto
 • Hakukoneoptimointi
 • Laaja sivusto joka palvelee asiakkaita

Asiointipalvelu

Laaja sivusto joka palvelee kokonaisvaltaisesti
2250 alkaen, alv 0%
 • Domain, webhotelli ja ylläpito 250€/v
 • Nykyaikainen ja responsiivinen sivusto
 • Verkkokauppa tai muu asiointipalvelu
 • Perusteellinen hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Haluatko löytyä netin hakukoneilla? Teen rakentamilleni sivustoille aina perus-hakukoneoptimoinnin, jotta sivustosi on löydettävissä. Sivustosi ja palvelujesi löytyminen Googlen ensimmäiseltä sivulta vaatii kuitenkin hieman aikaa, kärsivällisyyttä ja sivuston optimointia. Autan yritystäsi nousemaan kohti hakutulosten kärkeä ja kilpailemaan kärkipaikoista yrityksellesi tärkeimmillä avainsanoilla.

Nettiä selataan kännykällä

Näkyykö yrityksesi nettisivu kännykällä siististi ja helppokäyttöisesti? 2020 -luvulla nettisivusto toimii usein yritysten ensisijaisena linkkinä asiakkaisiin ja suuri osa internetin käytöstä tapahtuu matkapuhelimella. Kännykän näytölle skaalautuva, responsiivinen sivusto, on välttämättömyys tämän päivän yritykselle. Photopalvelu auttaa yrityksiä saamaan palvelunsa esille selkeässä muodossa, riippumatta siitä onko käyttäjä kotikoneellaan vai menossa mobiililaite kädessään.

Avainasioita Photopalvelun verkkosivuprojektissa

Tämä on verkkosivusi osoite. (Tämän sivuston domain on photopalvelu.fi) Photopalvelun verkkosivupaketti sisältää aina domainin, ellei sinulla ole sitä jo hankittuna. Voin myös auttaa sinua keksimään yrityksellesi toimivan osoitteen.

Webhotelli on tontti johon sivustosi rakennetaan, palvelintila joka vuokrataan sivustosi käyttöön.

Sivusto rakennetaan WordPress alustalle, joka on maailman käytetyin verkkosivualusta. WordPress -järjestelmään löytyy tuhansia lisäosia joilla verkkosivun toiminnallisuuksia voi laajentaa ja kehittää. WordPressin suosio tarkoittaa myös sitä, että sivusto on tehty järjestelmällä jonka osaajia löytyy paljon. Mahdollinen sivuston ylläpitäjän vaihto onnistuu siten vaivatta.

WordPress lisäosa. Yksi tämän päivän parhaista verkkosivustojen rakentamiseen tarkoitetuista työkaluista. Elementor nimi viittaa mahdollisuuteen rakentaa sivusto valmiista elementeistä. Rakennan sivustot hyödyntäen elementtien muokattavuutta ja näin lopputuloksesta on mahdollisuus rakentaa yksilöllinen. Elementorin käyttö mahdollistaa toimivien ja näyttävien sivustojen rakentamisen ilman koodausta.

Miten verkkosivuston saa näkymään hakukoneen, esimerkiksi Googlen, hakutuloksissa? Hakukoneelle annetaan lupa indexoida sivusto ja näyttää se listauksissaan. Suurin osa Googlea käyttävistä kansalaisista keskittää etsintänsä tulosten ensimmäiselle sivulle, ja siksi sivuston sisältöä, kuvia, rakennetta ja metatietoja kannattaa optimoida. Optimoinnilla sivustosta pyritään tekemään nopea, hyödyllinen ja laadukas sekä löytämään oikeat hakutermit jotka kasvattavat kävijävirtaa sivustolle. Hakukoneoptimointi vaatii usein aikaa ja kärsivällisyyttä.

Nopea tapa saada näkyvyyttä hakutuloksissa, on maksaa siitä Googlelle. Hakutulosten kärjessä on aina ensin muutama mainos. Mainoksensa ensimmäiseksi saa se, joka on valmis maksamaan eniten mainostensa klikkaamisesta. Google Ads mainonnassa maksat vain klikkauksista, et mainoksesi näkymisestä. Mainosten optimoinnilla ja hiomisella niistä saadaan tehokkaita markkinoinnin välineitä.

WordPress järjestelmään on saatavissa useita tapoja suojata sivustoa hyökkäyksiltä. Verkkoliikennettä suojaava https-protokolla on vakiokäytäntö rakentamillani sivustoilla. Suojaus järjestetään myös erilaisten hakkerointiyritysten ja roskapostien varalta.

Tarjoamiini verkkosivupaketteihin sisältyy aina riittävä määrä sähköpostitilejä.

Responsiivisuus tarkoittaa sitä että sivustosi näkyy oikein sekä tietokoneen näytöllä että mobiililaitteella. Suurin osa netin käytöstä tapahtuu kännykällä, joten on tärkeää että yrityksesi sivusto on optimoitu ensisijaisesti matkapuhelinta varten.

Sivuston taustajärjestelmien ja tietoturvan pitämiseksi ajantasalla, voidaan hyödyntää paljon automatiikkaa. Tarkistan kuitenkin ylläpitämieni sivustojen toimintaa säännöllisesti jotta ne toimivat varmasti oikein. Teen suurempien järjestelmien, kuten WordPressin, päivitykset aina manuaalisesti. ”Heitteille” jätetyissä sivuissa on aina riskejä.

Miten verkkosivuprojekti toteutetaan?

Voit halutessasi täyttää alta löytyvän lomakkeen ja kertoa siinä tarvittavia tietoja. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia. Yhteydenottosi jälkeen keskustelemme tarkemmin toiveistasi ja suunnitelmistasi. Valitse projektin pohjaksi jokin kolmesta paketista.

Saat tarjouksen joka sisältää selostuksen sovituista töistä, hinnan sekä toteutuksen aikataulun. Hinta koostuu sivuston rakentamisesta sekä kuukausi-/vuosimaksusta joka kattaa pakolliset kulut ja mahdolliset sovitut säännölliset työt. 20% hinnasta laskutetaan tarjouksen hyväksymisen jälkeen, ja loput sivuston julkaisun jälkeen. Jos asiakas peruu projektin kesken toteutuksen, 20% ennakkomaksua ei palauteta. Tehdystä työstä laskutetaan lisäksi kohtuullinen korvaus.

Sivusto rakennetaan WordPress alustalle, joka on maailman käytetyin alusta nettisivuille. Käytän kotimaisen yrityksen nopeita palvelimia, ja ne sijaitsevat Suomessa. Projekti toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Mitä tarkemmin osaat kertoa toiveistasi ulkoasun tai sisällön suhteen, sitä joutuisammin saat sivuston hyötykäyttöön. Sivuille tulevan teksti- ja kuvamateriaalin toimittaminen nopeasti vauhdittaa projektia.

Sivuston julkaisemisen jälkeen saat apua tarvitsemiisi asioihin sivuston kanssa. Lopputuloksen hyväksymisen jälkeen tehtävät muutokset ja lisäykset tehdään tuntitöinä voimassaolevan hinnaston mukaan.

Tämä voi auttaa hahmottamaan verkkosivuprojektin suuntaviivoja

Yrityksen nettisivut eri laitteille skaalautuneina.
Tutustu lampojokeri.fi -projektiin